Werving en selectie en detachering Personal Assistants

W&S en detachering van meertalige Personal Assistants en Top SecretaressesPA Online PA with laptop and phone

PA Online richt zich specifiek op de bemiddeling van PA’s, Executive Assistants, Office Managers, Management Assistants en Directiesecretaressen.

Wij bemiddelen management support in geheel Nederland. Afhankelijk van de situatie adviseren wij u graag over de meest optimale vorm van dienstverlening. Dit kan één van de volgende contractvormen zijn:

Werving & selectie

Wij vinden voor u de juiste Personal Assistant. U biedt de kandidaat rechtstreeks een contract aan. Voor onze bemiddeling brengen wij een wervingsfee in rekening. Op uw aanvraag ontvangt u direct onze bevestiging.

U weet, wanneer u ons inschakelt voor werving of inhuur van een Personal Assistant (PA), Directiesecretaresse, Management Assistente, Office Manager en/of Project Management Officer (PMO) gaan wij er volledig voor. Ook ’s avonds en in het weekend.

Fee: 20% over het bruto jaarsalaris van de betreffende kandidaat incl. vakantiegeld.

Inhuur

Deze vorm van dienstverlening adviseren wij u als er sprake is van een project of een situatie waar het aanbieden van een contract aan een medewerker niet van toepassing is, zoals vervanging tijdens zwangerschapsverlof, vakanties, ziekteverzuim en piekbelasting. PA Online biedt de kandidaat een contract in overleg met u. Wij verzorgen salarisbetaling en premieafdracht en in geval van ziekte is het risico voor onze rekening. U ontvangt maandelijks onze factuur met het vooraf overeengekomen tarief. Wij detacheren onze Secretaresses en Personal Assistants via een NEN gecertificeerd payrolling bedrijf. U loopt daarom absoluut geen risico eventueel nadien een boete van de Belastingdienst te ontvangen.

Deta-vast

Deze mogelijkheid bestaat wanneer u de juiste kandidaat een langere inwerktijd wenst te gunnen. Nadien wordt overgegaan tot de arbeidsovereenkomst tussen u en onze kandidaat.

U wenst een langere proefperiode, bijvoorbeeld 3 maanden. Wanneer u en uw kandidaat de samenwerking in vaste dienst willen omzetten, wordt de resterende fee (in de volksmond ‘afkoopsom’) berekend over de resterende 9 maanden.

Personal Assistant of Office Manager nodig?

Sneller dan snel? Geen probleem!

Vraag direct aan of neem snel contact met ons op. Wij hebben héél veel zeer ervaren ondersteuners in ons bestand. En zit tóch net die ene er niet bij, dan gaan wij direct op zoek.

Hoe dan ook; wij regelen het voor u! Goed en snel!