Referenties aanbevelingen

Working with Franziska to find a good candidate was refreshing. She truly understands the value of a great PA and appreciates the human factor in doing business.”

Raymon van der Velde, Founder at Intelworks (EclecticIQ

“Marieke, ik ben erg blij met Kimberley. De samenwerking gaat goed en ze neemt nu al veel werk uit handen. Dank voor jullie bemiddeling.”

Simon Slooten, Prisma IT

24/7

Ik vind de enorme betrokkenheid van PA Online de basis voor onze prettige samenwerking.

Bijna 24 uur per dag kun je terecht met vragen of opmerkingen in de zoektocht naar een goede  secretaresse of Personal Assistant.

Excellente service gekoppeld aan een pool van sterke kandidaten maken dat PA Online de  partij is om zaken mee te doen en ik zal zeker terugkeren als wij weer een dringende behoefte aan goede mensen hebben.

Mario van den Broek Partner International Tax Services RSM Niehe Lancee Kooij Belastingadviseurs

“Bedankt voor jullie bemoeienissen Marieke en Franziska!”

Met vriendelijke groeten,

St. Neos

Over onze Bestuurssecretaresse bij Pantar A’dam

Laura werkt als een onzichtbare hand die zaken regelt voor ze opkomen. Ze anticipeert en dealt zelf direct met   betrokkenen op een open en prettige manier. En Laura zorgt dat ze zelf stukken leest, zodat ze daadwerkelijk kan prioriteren, weglaten, doorzenden. Kortom dat doet wat een directielid ontlast, en beweegt mensen daarbij vanuit haar professionaliteit, zonder de autoriteit van de directeur in te hoeven zetten.

Great Results, Personable, On Time

Maarten Adelmeijer

Je hebt goede directiesecretaresses en je hebt heel goede directiesecretaresses. Daarboven is nog een categorie: Laura. Bovendien: je hebt goede PA’s en je hebt heel goede PA’s: en  opnieuw is daarboven de groep Laura. Kortom, wat een topper!

Jules de Vet, Bestuurder / Alg. directeur a.i.

Pantar Amsterdam

Hi Ladies,

Super bedankt voor jullie bloemetje !! Echt heel erg mooi !! Jullie zijn het eerste uitzendbureau waarvoor ik heb gewerkt die zoveel aan me denkt. Echt te gek en ik vond het ook een erg leuke samenwerking. Misschien is er binnenkort een vacature open en kan ik weer uitgezonden worden door jullie.

Nogmaals bedankt !!
Met vriendelijke groet,
Sandy Sung

Op 7 januari 2008 ben ik via PA Online begonnen aan een tijdelijke baan in de fulltime functie van Directiesecretaresse van het Bestuur van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Het LVNL Bestuur bestaat uit een bestuursvoorzitter (CEO), bestuurslid interne bedrijfsvoering (CRO) en bestuurslid operationele bedrijfsvoering (COO). Daarnaast heeft het Bestuur een secretariaat met 3 secretaressen die ondersteuning verlenen aan de directeuren. Ik verleen ondersteuning aan de Chief Operational Officer (COO).

LVNL is een zelfbesturingsorgaan (ZBO), per 1 januari 1993 bij Wet ingesteld, ressorterend onder Ministerie van Verkeer & Waterstaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Oost. Belangrijkste taken van LVNL zijn de veilige verkeersafhandeling en een maatschappelijke invulling beperking geluidshinderbeleving door innovatief milieu management. Eén van de kernactiviteiten van LVNL is het verlenen van luchtverkeersleidingdiensten in het verzorgingsgebied Schiphol, Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde en Rotterdam Airport.

De collega die ik heb vervangen tot eind april heeft binnen de organisatie een andere functie aanvaard. Zodoende rolde ik als het ware in deze job en werd ik per 1 mei 2008 aangesteld als LVNL-medewerker. Dankzij de zeer goede contacten met Franziska Szabó van PA Online kwam ik aan deze job. Dit gebeurde op een professionele en positieve wijze dat mij zeer aansprak. Het leuke hiervan is dat we nog steeds contact hebben met elkaar. Het is dan ook niet “uit het oog, uit het hart”. Daarom raad ik iedereen aan om contact op te nemen met PA Online voor een persoonlijk gesprek. Dus pak de telefoon en bel ze op! Succes en alvast veel plezier in de nieuwe job!

Altijd met plezier terugdenkend aan PA Online.

Groetjes van Debbie

 

Bedankt. Misschien ten overvloede, hierbij nogmaals mijn dank. Ik ga er wat van maken. :)

Gr. Elaine

 

Sinds april van dit jaar (2010) ben ik via PA Online aan het werk bij Global Switch Amsterdam. Global Switch is een datacenter, d.w.z. dat computergegevens van enkele Multinationals in Nederland hier in servers zijn opgeslagen in grote temperatuur- en vochtigheidsgereguleerde ruimten. Ik moet zeggen dat dit een geslaagde match was wat betreft de bedrijfscultuur en mijn persoonlijkheid. Ik voelde me er vrij snel thuis en waar het in eerste instantie een tijdelijke administratieve job was voor twee weken, groeide het al snel uit tot een project van ten minste drie maanden, waarbij ik al snel verantwoordelijk werd voor het gehele purchase order (inkooporder) systeem.

PA Online heeft hiermee een goede match gemaakt en ik ben dan ook heel blij dat Franziska Szabó mij voor deze opdracht gebeld heeft. Ik kan een ieder, die op professionele en positieve manier bemiddeld wenst te worden naar een baan die bij hem of haar past, aanraden om eens in contact te treden met PA Online en in een persoonlijk gesprek wensen en interesses kenbaar te maken. Ter afsluiting wens ik iedereen een succesvolle professionele toekomst toe en uiteraard heel veel plezier in je volgende baan!

Petra, een tevreden PA van PA Online.

 

Hello Franziska and business partners

Congratulations on your expansion!

As a very satisfied client I am pleased that you and your team are expanding to provide that most critical of all tools, quality employees.

In a world where so much changes so quickly and where the demands are so high, your services and professionalism are a welcome solution.

To be succeeding means that you are helping others succeed… thank you!

Best Regards,

Jos Van Poederooyen

President & CEO, WebNet Global EU