Inschrijfformulier voor PA’s en Office Managers

Inschrijfformulier voor de Personal Assistant, Office Manager, Directiesecretaresse, Project Management Officer (PMO-er), en Management Assistente met een lange en brede werkervaring in het secretariële vak.

Heb je minimaal 7 jaar secretariële werkervaring op hoog niveau, dus voor een RvB, RvC, CEO of CFO etc.? Beheers je minimaal 2 talen uitstekend? Schrijf je dan hier in. Wij hebben tevens je toestemming verwerking persoonsgegevens nodig. Br aan PA’s omtrent AVG_PA Online BV Stuur je ons deze ook nog even ingevuld en ondertekend toe? Dank je!

Opm.:
Het spijt ons, maar wij werken niet met ZZP’ers.

  Ik ben op zoek naar een (andere) baan, dus ik wil mij opgeven voor:

  Fulltime(verplicht)
  Fulltime

  Sorry, parttime banen komen vanwege het hoge en meertalige niveau niet of nauwelijks voor. Wij kunnen daarom alleen kandidaten voor 36-40 uur bemiddelen.

  Graag met ingang van:
  Zo spoedig mogelijkVolgende maand

  Ik heb secretariële werkervaring minstens (als):

  Ik spreek/schrijf de volgende talen (heel) goed:

  Ik beheers de volgende software applicaties (heel) goed:

  Laatst verdiende salaris bruto/maand:

  Je telefoonnummer (verplicht):

  Je mobiele nummer (verplicht):

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je volledige adres:

  Aanvullende informatie

  Je kunt hier je C.V. met pasfoto (!) uploaden

  Je kunt hier je motivatiebrief en of toestemming AVG uploaden

  Conform EU wetgeving omtrent de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) moeten wij u vragen akkoord te gaan met opslag van uw gegevens waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Uw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en/of andere media uitingen. Hiermee is sprake van het verwerken van persoonsgegevens als bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In aanmerking nemende dat: - Onder verwerken van persoonsgegevens wordt verstaan: het verzamelen, raadplegen, gebruiken, vastleggen, bewaren, archiveren, verstrekken en vernietigen; - De Professional kennis heeft genomen van de werkwijze van intake en enige online screening; - PA Online handelt conform de eisen die de wet stelt aan de verwerking van persoonsgegevens en benadrukt hierbij ten overvloede dat PA Online nooit en te nimmer gegevens van haar kandidaten zal verkopen aan derden en/of zal gebruiken voor marketing doeleinden; - In verband met de Wet Keten Aansprakelijkheid en de Inlenersaansprakelijk-heidsregeling is PA Online verplicht om de door de Belastingdienst vereiste gegevens in haar administratie op te nemen. Hierbij bevestig ik dat ik akkoord ben met de opslag en verwerking van mijn gegevens als bovengenoemd.