Personal Assistants (PA’s): Jouw kansen bij PA Online

Wat kunnen wij voor jou betekenen? PA Online richt zich specifiek op de bemiddeling van Directiesecretaresses, Personal Assistants (PA’s), Office Managers en Management Assistants, oftewel top office, management en project support.

Secretaressepool is een onderdeel van PA Online, het bureau voor bemiddeling van interim PA’s en Top Secretaresses. Ben jij geïnteresseerd in carrière maken? Dat kan bij ons.

Werving & selectie  

Als jij de juiste kandidaat bent voor onze opdrachtgever, stellen wij jou voor aan het bedrijf in kwestie. Jij gaat dan bij dit bedrijf in vaste dienst.

Detachering  

Wanneer je meer interesse hebt in het worden van een ‘allrounder’, bieden wij je de gelegenheid tijdelijk bij verschillende bedrijven te werken. Je komt dan per opdracht bij ons onder contract. Je verdient bij ons een goed salaris. Wij verzorgen salarisbetaling en premieafdracht en in geval van ziekte is het risico voor onze rekening.

Deta-vast

Deze mogelijkheid bestaat wanneer een bedrijf de juiste kandidaat een langere inwerktijd wenst te gunnen. Nadien wordt overgegaan tot de arbeidsovereenkomst tussen jou en onze opdrachtgever.

Aan (onze) toekomstige Personal Assistants:

Lees ook de additionele informatie hiernaast. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.