Teamsecretaresse uit Voorburg, Zuid-Holland, spil en organisatietalent

PA Online stelt graag aan u voor: onze Teamsecretaresse uit Voorburg

Onze Teamsecretaresse heeft goede communicatieve en sociale vaardigheden, bezit teamgeest, heeft een flexibele instelling, is initiatiefrijk, zelfstandig en oplossingsgericht bij probleemsituaties. Zij is een echt mensenmens en een echte ‘regelneef’ en aanpakster. Bovendien is zij zeer servicegericht, sociaal en heeft zij een lange en brede werkervaring.
Zij is graag de spil van het bedrijf. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Tijdens haar werkzaamheden voor o.a. één van de Ministeries heeft zij nogal wat meetings en evenementen georganiseerd, waarbij ambassadeurs en het hoofd van het Ministerie aanwezig waren. Zij voelt zich dan ook thuis in formele en informele instellingen.
Zij is per direct fulltime beschikbaar.

OPLEIDING
2010 Momenteel bezig: cursus Plannen en Organisatie (Deelkwalificatie)
2002 PowerPoint
2002 Excel Certificaat
2002 Word Certificaat
2001 Notuleren Certificaat
1977/85 Interne cursussen binnen Amro Bank
Standaard Dienstverlening Certificaat
Balietransacties Certificaat
Reizen (SEPR) Diploma
Nibe Consumptieve kredieten Diploma
Nibe basis Diploma
1977 Mavo Diploma

TALENKENNIS & TALENDIPLOMA’S
Nederlands: moedertaal
Engels: goed
Duits basiskennis

COMPUTERKENNIS
MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook

WERKERVARING, ZOWEL INTERIM ALS IN VASTE DIENST

2009-2011

Secretaresse: Ministerie, ondersteuning aan HR Advies, Inkoop, Crediteuren. Werkzaamheden o.a. organiseren van vergaderingen en notuleren, en de daarbij gerelateerde administratie voeren, bewaken actiepunten, verspreiden van de notulen alsook juridische documenten aan de betreffende personen, complex agendabeheer en correspondentie afhandelen.

Secretaresse: overheidsinstelling Werkzaam op de afdeling Ziektewet. Agendabeheer van de Back Office Manager. Organiseren van grote diversiteit van vergaderingen voor zowel internen als externen, notuleren, administratieve ondersteuning bieden aan de Staf en medewerkers van de gehele afdeling die bestaat uit circa 130 collega’s, zoals het verzorgen van lunches, zalenverhuur, jubilea, etc.

Secretaresse: Hogeschool Werkzaam op de afdeling Financiële Economische Zaken. Agendabeheer van de Directeur en Stafleden. Correspondentie, in en uitgaande post verzorgen, telefoon, organiseren van vergaderingen.

Ministerie Administratieve en telefonische ondersteuning voor een project “de vijf beloften aan de burger”.

Secretaresse: OCW ministerie Afdeling Leerlingzaken Agendabeheer van drie managers en leerplichtambtenaren. Dossiers bewaken en archiveren. Management Team Overleg notuleren, telefonisch vragen beantwoorden die gesteld worden door o.a. Politie, SVB, Jeugdinstellingen. Scholen en ouders te woord staan en deze in contact brengen met een Leerplichtambtenaar. Administratie, in en uitgaande post verwerken. Correspondentie voeren.

2007-2009

Verkoopster: Winkel op Curaçao In en verkoop van badkleding van diverse bekende internationale merken. Kassaverkoop via computersysteem, kas opmaken, inventariseren, cliënten adviseren, winkel schoonhouden, werkprocedure map aangemaakt voor nieuw personeel.

Assistent manager 2 dagen per week werkzaam in een restaurant in Punda.

2006-2007

Opleidingsassistent: Defensie (Functienaam secretaresse gewijzigd in opleidingsassistent): zie werkzaamheden 2004-2005. Op verzoek van Instituut Defensie Leergangen voor half jaar teruggekomen naar Nederland t.b.v. ondersteuning aan de afdeling i.v.m. personeelstekort.

2005-2009

met onderbreking van half jaar, met gezin in Curaçao gewoond, aangezien partner werkzaam bij Defensie (Korps Mariniers,)

2004-2005

Secretaresse: Defensie Telefoon beantwoorden, interne en externe postverwerking, agendabeheer, bewaken van cursusmateriaal, samenstellen van cursusmappen, verzorgen van uitnodigingen aan cursisten (nationale en internationale cursisten), formele uitnodigingen sturen aan gastdocenten en gastsprekers, invoeren en bijhouden van cursistengegevens en resultaten, dienstreizen en vervoer regelen, Paresto faciliteiten aanvragen (lunches en diners). Het regelen en organiseren van de officiële sluiting van de opleiding waarbij hooggeplaatste personen aanwezig zijn zoals ambassadeurs van verschillende landen, minister en de hoogste defensiestaf.

2003-2004

Receptioniste: Ministerie, Telefooncentrale bedienen, dagrapportage maken, interne cursisten voorzien van toegangspasjes, kamers reserveren en inboeken in het computersysteem, gasten verwelkomen van verschillende ministeries, administratie verwerken voor het bedrijfsbureau, die ondersteuning geeft op het gebied van faciliteiten, planning en verwerving aan de afdeling Loopbaanopleidingen die zorg dragen voor managementopleidingen.

1998-2003

Secretaresse: Provider Agendabeheer, notuleren, in en uitgaande post behandelen, interne en externe correspondentie, telefoon beantwoorden, secretaressehandboek samengesteld in samenwerking met secretaressegroep.

Medewerkster marketing Sales Support: contacten onderhouden met dealers die producten verkopen van internet en digitale televisie en de daarbij bijkomende administratie verwerken, telefoon beantwoorden, agendabeheer, in en uitkomende postverwerking, interne en externe correspondentie.

Medewerkster marketing: rapportages maken in Excel van telefonische verkoop van producten en diensten.

1990-1995

Moederschap – Opvoeding kinderen. Zeer nauw betrokken geweest op de school van mijn kinderen als hulpmoeder.

1978-1990

Bank (diverse kantoren) Baliemedewerkster, hoofdkassier, assistent beheerder, vervangend kantoorbeheerder, met kennis van hypotheken, leningen, verkoop reizen, spaarvormen etc. voor particulieren.

HOBBY’S

Fietsen (spinnen), sporten m.n. fitness en hardlopen, lezen, reizen.

Salaris: € 2.800 bruto per maand. Detacheringstarief: € 34,76 per uur, excl. BTW, excl. reiskostenvergoeding, excl. eventuele parkeerkosten.

Heeft u interesse in dit C.V.? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op.