PA (Amersfoort)

PA Online stelt graag aan u voor: onze (freelance) PA uit Amersfoort

Deze freelancer is een representatieve ‘doorgewinterde’ Personal Assistant en Office Manager, met een lange en brede werkervaring. Zij neemt graag initiatieven en werkt probleemoplossend en anticiperend. Zij houdt ervan te organiseren en te ‘ontzorgen’. Zij heeft een dienstverlenende instelling.

Zij is een goed gehumeurd persoon, heeft ervaring, is serieus in haar werk, loyaal, dienstverlenend, integer, eerlijk en oprecht. Voorts is zij communicatief en organisatorisch sterk.

Zij is per direct fulltime beschikbaar.

OPLEIDING
2007 Nieuw Grieks (LOI)
200-2007 NIMA A Communicatie ~ ISBW, certificaat
1996 MBO Internationaal Secretaresse ~ Scheidegger, diploma
1990 Travel Management ~ Norwalk Community College – USA
1980 -1984 VHBO – Utrecht, certificaat

TALENKENNIS
Goede talenkennis van het Nederlands en Engels.
Basis talenkennis van het Duits en Frans

COMPUTERVAARDIGHEDEN
MS Office, Siebel, Visio en Ticket Window.

WERKERVARING
2011
IT Service provider, Loosdrecht
Office Manager (a.i.)
opdracht voor 16 uur p/w
Opdracht tot 9 januari 2012

Telefoon retail, Amersfoort
Commercial Assistant (a.i.)
opdracht voor 24 uur p/w

2010 –2011
Rechtsbijstandsverzekeraar, Brussel
Marketing/Communicatie/Sales
Voorbereiden en uitvoeren van diverse marketingacties voor relaties in Vlaanderen en Wallonië, opstellen en verzorgen van corporate en doelgroep communicatie, actieve verkoop en coordinatiepunt voor de verkoop buitendienst en organiseren van meerdere evenementen.

2008 –2010
Rechtsbijstandsverzekeraar, Amersfoort
Directiesecretaresse
Verrichten van algemeen en secretariële werkzaamheden t.b.v. de Directievoorzitter/CEO, teneinde hem in staat testellen de eigen functie uit te voeren. Telefoonverkeer, agendabeheer, regelen van afspraken en vergaderingen, postverkeer, informatiebeheer, archivering, verschaffen van informatie en stukken t.b.v., Aandeelhoudersvergadering en Raad van Commissarissen, tijdens afwezigheid van CEO het bewaken van lopende zaken, vergaderingen voorbereiden en notuleren, eerste aanspreekpunt van en voor de CEO, praktische zaken zelfstandig regelen en coördineren en evenementen en trainingen organiseren.

2007 –2008
Handelsmaatschappij, Amsterdam
Personal Assistant (gedetacheerd)
Plannen, bijhouden en beheren agenda voor CFO, Commercieel Directeur en Manager BeNeLux. Onderhouden van zakelijke- en persoonlijke contacten, coördinatie van afspraken in binnen en buitenland. Maken van presentaties in PowerPoint, voorbereiden van en zorgen voor tijdige aanlevering van stukken, bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken, organisatie van reizen, verblijf en vergaderingen. Verlenen van ondersteuning bij commerciële activiteiten, zelfstandig voeren van interne- en externe correspondentie, postbehandeling en dossiervorming en verzamelen, bewerken en behandelen van vertrouwelijke stukken.

2007
Handelsmaatschappij, Utrecht
Management Assistant (3 maanden contract)
Agendabeheer en ondersteuning van 6 MT leden; Directeur, Financial Mngr., Marketing Mngr., Portfolio Mngr., HR Mngr. en Sales Mngr. Onderhouden van in- en externe contacten, organiseren, voorbereiden en notuleren van MT Meeting, organiseren, voorbereiden en notuleren van Portfolio Meeting. Bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken, zelfstandig voeren van correspondentie en verzamelen, bewerken en behandelen van vertrouwelijke stukken.

2006 –2007
Groot ICT & consultancy – De Meern
Executive Assistant
Zelfstandig afhandelen en selecteren van inkomend en uitgaand telefoonverkeer voor de directeur, verwerken, selecteren en prioriteren van binnenkomende e-mail voor de VP’s (screenen, forwarden etc.) en zoveel mogelijk afhandelen. Agendabeheer en voortgangsbewaking, zelfstandig beheren, prioriteren van agenda directeur, zonodig delegeren van afspraken aan leden van het management team, zelfstandig opvolgen en monitoren van acties die voortvloeien uit afspraken van de twee VP’s. , Voorbereiden van afspraken voor de VP’s door het verzamelen van relevante informatie en eventueel uitnodigen van collega’s die mede verantwoordelijk zijn.
Voorbereiden en notuleren van meetings, maken van actielijsten bij
meetings en opvolgen / bewaken van acties voor de VP’s, verzorgen van logistiek, catering en presentatiemiddelen. Verzorgen van reizen
(vluchten, auto’s huren, hotel), correspondentie en bewerken van
stukken, bewaken van de kwaliteit van alle uitgaande stukken (waaronder e-mail) op taal en huisstijl. Concipiëren van presentaties op huisstijl, lay out en taal, fungeren als eerste aanspreekpunt voor de directeur en het (Europese) MT over Consulting aangelegen- heden. Ondersteunen van de Vice Presidents bij vertrouwelijke zaken zoals reviews, salarissen, personele veranderingen en (re)organisatie- aangelegenheden etc. Ondersteunen van de twee VP’s bij het onderhouden van relaties met bestuurders van organisaties, reden van de Raad van Advies, het Europese Management en hoofdkantoor in Amerika. Fungeren als signaalfunctie voor de twee VP’s als het gaat om organisatorische, personele en gevoelige aangelegenheden, zelfstandig voor en namens de Vice Presidents bedienen van bedrijfsapplicaties (HR, inkoop, verkoop, rapportage) en wegwijs maken van nieuwe collega’s.

2006
Communicatie & Adviesburo, Amersfoort
Personal Assistant
Agendabeheer, onderhoud database, uitwerken correspondentie directie, algemene en secretariële werkzaamheden verrichten voor bestuurslidmaatschappen. Initiëren en aansturen actiepunten, organiseren van relatie-uitjes en groepsreizen nationaal en internationaal, inkoop kantoormiddelen, notuleren en voorbereiden van personeels- en MTO vergaderingen, leidinggevend aan ondersteunde disciplines, uitvoeren van vooronderzoek t.b.v. projecten. Directie projecten coördineren en bewaken en representatieve functie bij relatiemarketing evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

2001 –2006
ICT bedrijf, Amstelveen
Office Manager
Mercury ontwikkelt en verkoopt software oplossingen voor ondernemingen wereldwijd. Naast het aanbrengen van structuur binnen deze Nederlandse organisatie was ik vooral verantwoordelijk oor:dagelijkse werkzaamheden voor 40 personen; digitaal agendabeheer, voorbereiden en uitwerken van vergaderingen, inkoop kantoormiddelen, uitvoerende werkzaamheden marketing; seminars, onderhoud Siebel database, genereren van leads, voorraadbeheer van marketing materiaal, sales support; voorbereiden en begeleiden van trainingen voor klanten, offerte beheer, digitaal agendabeheer, opvolging van onderhouds (licentie) contracten, HR activiteiten; beheer personeelsfiles, verlof- en ziekregistratie, up to date houden van de Benelux organisatieschema, secretariële werkzaamheden voor de Country manager, Financieel Manager, overige werkzaamheden als het boeken van reizen en hotels, vervaardigen van PowerPoint presentaties, voorbereiding van de Sales forecasts, wagenparkbeheer, telefooncentrale, ontvangen van gasten, inkomende en uitgaande correspondentie en koeriersdiensten.

2001
Technisch management bureau, Amersfoort
Management Assistente
Secretariële werkzaamheden voor de Financieel Directeur en urenregistratie van alle buitendienst medewerkers.

1999 –2001
Handelsmaatschappij, Amersfoort
Management Secretaresse
Aansturen van secretariaat en facilitair. Project planning in samenwerking met de Sales Manager, agendabeheer voor de Sales afdeling, contract administratie, offerte beheer en secretariële werkzaamheden voor de Commercieel Directeur.

1997 –1999
Commercieel bedrijf in medische instrumenten, Veenendaal
Sales Secretaresse
Secretaresse van de sales- en marketing afdeling.
Onderhouden van klantencontacten, verzorgen van Incentives, organiseren van seminars, zowel binnen- als buitenland, contract administratie, offertebeheer en inkoop kantoormiddelen.

1995 –1997
ICT bedrijf, Nieuwegein
Management Assistente
Organiseren, coördineren en evalueren van Sales trainingen, boeken van reizen en hotel en organiseren van Incentives.

1992 –1995
Service and Distr. Systems, Driebergen
Management Assistente
Planning van consultants, organiseren van seminars zowel nationaal als internationaal, boeken van reizen en hotels en HR activiteiten; huisvesting consultants uit het buitenland, sociale voorzieningen, werkvergunningen etc.

1989 –1992
Greenwich, CT. – USA
Au-Pair
Gedurende 14 maanden gewerkt voor een gezin met 1 dochter van destijds 3 jaar. Daarna 1 jaar werkzaam geweest als receptioniste bij een aromatherapeute (Judith Jackson).

1988 – 1989
Reclame adviesbureau, Amstelveen
Account Secretaresse
Onderhouden van klantencontacten (mijn portefeuille bestond uit
Brilmij en Citroën). Coördineren en uitwerken van advertentiemateriaal.

1986 – 1988
Handelsmaatschappij, Amsterdam
Receptioniste
Licht administratief werk en advertentie acquisitie.

1984 – 1986
Handelsmaatschappij,  Huizen (NH)
Secretaresse
Administratieve werkzaamheden, uitwerken van offerten, agendabeheer en boeken van reizen en hotels.

HOBBY’S
Sporten, reizen, cultuur, lekker eten, Bourgondiër en oude meubels opknappen.

DIVERSEN
Rijbewijs B (in bezit van auto)

COMPETENTIES
Klantgericht, communicatief vaardig, teamplayer, collegiaal, zelfstandig, zeer loyaal, discreet, initiatiefrijk, ondernemend, flexibel, stressbestendig, probleemoplossend denkvermogen, ambitieus, leergierig, resultaatgericht en kei in plannen & organiseren.

Freelance tarief: € 55,00/uur, excl. BTW, incl. reiskostenvergoeding, excl. eventuele parkeerkosten.

Heeft u interesse in dit C.V.? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op.