PA ONLINE, PA executive search

Foto Franziska en Marieke, recruitment consultants @ PA Online

PA Online bemiddelt zeer ervaren meertalige

Personal Assistants; PA executive search dus

PA executive search

Echte Personal Assistants

Wij hebben hoog niveau (oftewel échte) Personal Assistants in ons bestand. Natuurlijk bemiddelen wij tevens Office Managers, Executive Assistants en Management Assistenten. Op aanvraag vinden wij natuurlijk ook andere assistants voor u. 

Op dit moment zijn wij hard bezig een aantal van onze zeer ervaren Personal Assistants aan het werk te krijgen. De meesten zijn meertalig.

Een enkele geeft de voorkeur aan een baan voor een Raad van Bestuur waarbij de Nederlandse taal voornamelijk de voertaal is. De betreffende dame heeft tijdens het helaas ziekbed van haar directeur alle werkzaamheden van hem overgenomen. En dus het bedrijf draaiende gehouden!

De betreffende PA is niet de enige die haar CEO heeft vervangen. Zo hebben we wel meer in ons bestand. 

Sommigen geven de voorkeur aan vooral de Nederlandse voertaal en anderen werken het liefst in een internationale omgeving om ook hun talen te kunnen gebruiken. Echte netwerkers zijn het.

Zo hebben we PA’s en Office Managers in het bestand die niet alleen de Engelse taal heel goed beheersen, maar ook de Duitse, Franse, Zweedse, Spaanse, etc.. 

Een aantal van hen is ook daadwerkelijk international Personal Assistant. Oftewel, ze reizen mee met de CEO of CFO en regelen en organiseren alles onderweg. En niet te vergeten de familiezaken van de CEO of CFO.

Zoekt u een echte PA?

Even sparren?

Die Personal Assistant die zoveel zaken van u overneemt zodat u zich met de business kunt bezig houden?

Al die zaken wat zonde van uw tijd is en waar u simpelweg te duur voor bent?

Neem contact met ons op om even te sparren. Zowel Marieke (verantwoordelijk voor de zuidelijke helft van Nederland) als ik denken graag met u mee.

Tenslotte zijn wij zelf international PA’s geweest. Wij weten dus waar we het over hebben.

Graag tot spreeks!
06 27476406; Marieke
020 7005007; Franziska