Van Secretaresse tot Secretaressepool, van PA tot PA Online

Secretaresse in hart en nieren

Je bént Secretaresse of niet. Er is ons inziens geen middenweg. Ondersteuning zit in je bloed, of niet. Onze directie, zelf altijd (international) Personal Assistant geweest, weet niet beter; informatie & dienstverlening staan op haar voorhoofd geschreven.

Dat is ook onze maatstaf en dus ons motto: Eerst ben je een steengoede (Directie)Secretaresse, dán pas kun je een uitmuntende Personal Assistant worden!

Franziska (oprichter) en Marieke zijn zelf international PA geweest. Wij kennen daarom het vak, de uitdagingen en de oplossingen als geen ander.

En zo is ons werving & selectie- en detacheringbureau voor hoog gekwalificeerde Directiesecretaresses en Personal Assistants ontstaan.

Hoe onderscheidt PA Online zich van andere bureaus?

Het antwoord is simpel: als je het werk van een PA in alle facetten kent, herken je de échte PA. Tijdens het intakegesprek vormt de PA in kwestie een ‘rapport’ door herkenning met de interviewer. Niets meer en niets minder. Resultaat: werkgevers begrijpen al heel snel “OK, jíj weet waar ik het over heb. Jíj weet wat ik zoek!” Ook omgekeerd werkt dit zo naar Secretaressen toe. Zij wenden zich dus ook direct tot PA Online.

Plezier in je werk

Wat maakt het beroep zo mooi? Simpel: Een nieuwe baan en uitdaging vindt iedereen leuk.

Wanneer je de match tussen een bedrijf en een goede PA of (Directie)Secretaresse gemaakt hebt, en alle partijen zijn blij en tevreden, dan wordt onze smile van oor tot oor. Dat geeft een heel fijn gevoel. Alsof je een goede daad hebt verricht. Deze hobby is dan nog ons werk ook!

Zie tevens het artikel over ons in ‘ExecutiveNL’ van de NCD.

Foto Franziska en Marieke, recruitment consultants @ PA OnlineFranziska Szabo en Marieke van den Broek

    Uw naam (verplicht) / Your name (required)

    Uw email (verplicht) / Your e-mail (required)

    Onderwerp / Subject

    Uw bericht / Your message

    Conform EU wetgeving omtrent de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) moeten wij u vragen akkoord te gaan met opslag van uw gegevens waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Uw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en/of andere media uitingen.