Van Secretaresse tot Secretaressepool
van PA tot PA Online

Werving, selectie & detachering: onze core business

Secretaresse in hart en nieren

Je bént Secretaresse of niet. Er is ons inziens geen middenweg. Ondersteuning zit in je bloed, of niet.
Onze directie, zelf altijd (international) Personal Assistant geweest, weet niet beter; informatie & dienstverlening staan op haar voorhoofd geschreven.

Onze maatstaf, ons motto

Eerst ben je een steengoede (Directie) secretaresse, dán pas kun je een uitmuntende Personal Assistant worden!

Wij, Franziska (oprichter) en Marieke, zijn beiden international PA’s geweest. Wij kennen daarom het vak, de uitdagingen en de oplossingen als geen ander. Marieke heeft kantoor Breda geopend en is daarmee uw en jouw aanspreekpunt voor Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Rotterdam (breda@paonline.nl).
En zo is ons werving & selectie- en detacheringbureau voor hoog gekwalificeerde Directiesecretaresses en Personal Assistants ontstaan.

Hoe onderscheiden wij ons van andere bureaus?

Het antwoord is simpel: als je het werk van een PA in alle facetten kent, herken je de échte PA.

PA of management ondersteuner?

Tijdens het intakegesprek vormt de PA in kwestie een ‘rapport’ door herkenning met de interviewer. Niets meer en niets minder.
Resultaat: werkgevers begrijpen al heel snel “OK, jíj weet waar ik het over heb. Jíj weet wat ik zoek!”
Ook omgekeerd werkt dit zo naar Secretaressen toe. Zij wenden zich dus direct tot PA Online (www.paonline.nl).

Wij onderscheiden ons ook door de actieve houding richting sollicitant; enerzijds voorzien we in de vraag vanuit ons bestand, anderzijds gaan wij voor een sollicitant specifiek en heel doelgericht op zoek om een passende functie voor de persoon in kwestie te vinden, dit middels directe benadering van passende bedrijven.
Bij intakegesprekken wordt slechts gedeeltelijk over de vaardigheden gesproken, omdat de ervaring ons leert deze al te lezen uit het C.V.. Wij zijn meer geïnteresseerd in de persoon zelf, dan wel de persoonlijkheid en vooral de persoonlijke wensen van de kandidaat. Let wel, een match maken is één ding, maar de klik is waar wij naar streven. Tenslotte werken een (Directie)secretaresse of PA zeer nauw met de opdrachtgever/manager samen.

Secretaressepool

Wij hebben een `Secretaressepool` voor office en management support in het geval van ziekte van uw vaste medewerker, bij zwangerschapsverlof en tijdens projecten.
Onze management ondersteuners hebben reeds een hele brede werkervaring als PA, Directiesecretaresse en/of Projectsecretaresse, zodat de inwerktijd kort is.

Plezier in je werk

Wat maakt het beroep zo mooi? Simpel: Een nieuwe baan en uitdaging vindt iedereen leuk.
Wanneer je de match tussen een bedrijf en een goede PA of (Directie)secretaresse gemaakt hebt, en je hebt blije gezichten, dan wordt onze smile van oor tot oor. Dat geeft een heel fijn gevoel. Alsof je een goede daad hebt verricht. Deze hobby is dan nog ons werk ook! Geweldig toch?