W&S en detachering van Personal Assistants

Werving & Selectie en detachering van Personal Assistants en Top Secretaresses

PA Online richt zich specifiek op de bemiddeling van zeer ervaren meertalige Personal Assistants (PA's) en Directiesecretaressen.

PA's en Directiesecretaresses, PA Online

Wij bemiddelen management support in de regio´s West Nederland, Midden Nederland en Zuid Nederland. Afhankelijk van de situatie adviseren wij u graag over de meest optimale vorm van dienstverlening. Dit kan één van de volgende contractvormen zijn:

Werving & selectie

Wij vinden voor u de juiste kandidaat. U biedt de kandidaat rechtstreeks een contract aan. Voor onze bemiddeling brengen wij een wervingsfee in rekening. Wij werken volgens het principe 'no cure no pay'.

Fee: 20% over het bruto jaarsalaris van de betreffende kandidaat incl. vakantiegeld.

Inhuur

Detachering adviseren wij u als er sprake is van een project of een situatie waar het aanbieden van een contract aan een medewerker niet van toepassing is, zoals vervanging tijdens zwangerschapsverlof, vakanties, ziekteverzuim en piekbelasting. PA Online biedt de kandidaat een contract in overleg met u. Wij verzorgen salarisbetaling en premieafdracht en in geval van ziekte is het risico voor onze rekening. U ontvangt maandelijks onze factuur met het vooraf overeengekomen tarief. Detachering van onze Secretaresses en Personal Assistants gebeurt via een NEN gecertificeerd payrolling bedrijf. U loopt daarom absoluut geen risico eventueel nadien een boete van de Belastingdienst te ontvangen.

Omrekenfactor: 2.15.

Deta-vast

Deze mogelijkheid bestaat wanneer u de juiste kandidaat een langere inwerktijd wenst te gunnen. Nadien wordt overgegaan tot de arbeidsovereenkomst tussen u en onze kandidaat.

U wenst een langere proefperiode, bijvoorbeeld 3 maanden. Wanneer u en uw kandidaat de samenwerking in vaste dienst willen omzetten, wordt de resterende fee (in de volksmond 'afkoopsom') berekend over de resterende 9 maanden.

Als u een PA, Bestuurssecretaresse, Office Manager, Projectsecretaresse of Management Assistente nodig heeft, assisteren wij u graag!

Amsterdam (020 7005007)

Breda (076 7630728, 06 27476406)

IJmuiden (0255 500048)