PA Online B.V. Secretaressepool

Franziska richtte PA Online op 17 november 2000 op. Dit na een jarenlange ervaring als Directiesecretaresse en international Personal Assistant. Tijdens haar laatste baan bood zij ondersteuning aan de Amerikaanse CEO en Franse COO in het opzetten van kantoren in Europa. Na de verhuizing van haar laatste werkgever van Amsterdam naar Londen, startte zij PA Online.

Franziska heeft secretaressebloed. Nog steeds, ondanks haar bedrijf in werving en selectie van zeer ervaren meertalige Personal Assistants, Office Managers, Management Assistants en overig business support. Zij begrijpt het vak van een PA. Zij begrijpt wat er nodig is om ondersteuning te bieden aan het top management; niet alleen de ondersteuning bieden, maar ook sparring partner zijn en anticiperen en signaleren. En hoe tegenstrijdig het ook moge klinken, ook het soms vervangen van en dus namens de CEO of CFO.

Wij van PA Online gaan voor de kwaliteit, niet voor de kwantiteit. Altijd.

Neem contact op met Franziska:

020 7005007

0255 500048

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    Conform EU wetgeving omtrent de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) moeten wij u vragen akkoord te gaan met opslag van uw gegevens waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Uw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en/of andere media uitingen.