Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen vermeld:

Q: Wat is het niveau van de (interim) PA’s en Directiesecretaresses in jullie bestand?

A: Al onze Secretaresses hebben een brede werkervaring in het secretaressevak, minimaal 7 jaar. Gezien de vraag naar Team-secretaresses hebben wij tevens enkele zeer gemotiveerde Teamsecretaresses in ons bestand.

 

Q: Wij hebben nú een interim Directiesecretaresse nodig. Hoe snel kunnen jullie leveren?

A: Meestal sturen wij u via e-mail binnen een paar uur één of meer C.V.’s van hele goede kandidaten die snel, accuraat en gemotiveerd de zaken oppakken. Veelal kunnen deze kandidaten dezelfde of de volgende dag al beginnen.

 

Q: Wij hebben een PA nodig met bijna ‘native English’ in woord en geschrift, die tevens kan vertalen voor onze expat Directeur. Kunnen jullie hierbij helpen?

A: Ja, wij nemen tijdens het intake-gesprek een mondelinge test af, d.w.z. dat wij de kandidaat laten solliciteren in zowel het Nederlands als het Engels wanneer aangegeven wordt dat hij/zij het Engels goed/uitstekend beheerst. Bovendien worden bij een dergelijke aanvraag ‘slechts’ kandidaten voorgesteld die ervaring hebben binnen bedrijven waar Engels de voertaal is dan wel er veel internationale handel gedreven wordt.

 

Q: Wat is jullie marge bij detachering?

A: Gezien de invoering van de WAB per 1 januari 2020 hebben helaas ook wij onze tarieven moeten verhogen, d.w.z. bij inhuur. De verzekeringspremies etc. binnen de loonheffing zijn onevenredig verhoogd versus het werken in vaste dienst. Onze payroller heeft daarom de omrekenfactor moeten verhogen. Over het algemeen hanteren wij een € 10/uur marge. Gewoon eerlijk en transparant. Bel of mail ons voor meer informatie. 

 

Q: Hoeveel is jullie bemiddelingsfee bij werving & selectie?

A: Onze bemiddelingsfee is 20% over het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld.

 

Q: Als wij eerst een kandidaat bijv. 6 maanden interim via PA Online Secretaressepool aan het werk gehad hebben, hoeveel bedraagt nadien de afkoopsom als wij de kandidaat wensen over te nemen?

A: De bemiddelingsfee wordt dan berekend over de resterende 6 maanden. Opm.: Indien een kandidaat 3 maanden interim bij onze opdrachtgever werkt en nadien aldaar in dienst gaat, op contract voor bepaalde dan wel onbepaalde termijn, geldt een afkoopsom van 9 maanden inclusief vakantiegeld.

 

Q: Voor ons project wensen wij een interim kracht langer dan één jaar in te huren. Is dat mogelijk?

A: Ja, dat is absoluut mogelijk.