Vakantievervanging

PA Online vervangt PA op vakantie, in hangmat

Vakantievervanging

 

Vakantietijd

Het is nog vakantietijd al heb je dat idee niet altijd als je naar buiten kijkt. Op het moment dat ik dit schrijf, is het overigens prachtig weer!

En dan realiseer ik mij dat het allemaal zó snel gaat, dat we zelfs inmiddels alweer over de helft van de maand augustus heen zijn.

 

Tijdens de vakantietijd was het ‘vroeger’ altijd bijzonder rustig. De laatste jaren is dat niet het geval. Al wordt er gevraagd om vervanging voor een paar weken, we zijn er druk mee! ;-)

 

Iets meer vertrouwen in de economie

Dat is trouwens een goed teken; er is een aantal keren verzocht om vervanging van een PA voor een aantal weken! Niet alleen voor maanden, maar ook voor een aantal weken! Dat hebben we in jaren niet meer meegemaakt.

Mijns inziens heeft dat te maken met weer wat meer vertrouwen in de economie. En dat kunnen we alleen maar toejuichen!

 

Self fulfilling prophecy

Ik ben altijd van mening geweest dat een positieve instelling werkt. Zoals ook een negatieve instelling je ‘omlaag helpt’.

Dus als wij met z’n allen hier positief tegenaan (blijven) kijken, dan helpen wij de economie groeien. En economische groei betekent ook meer banen. Het zou toch zo mooi zijn als iedereen weer aan het werk komt! Dat willen we toch allemaal? En zeker een aantal van onze Personal Assistants die u zo graag willen assisteren!