Kwaliteit voor ons het belangrijkst

PA Online's Behind every great CEO there is a great PA !

Samenwerking als verwacht?

Eigenwijs

Dat voor PA Online het behouden van de hoge kwaliteit het voornaamste is, dat is wel bekend. 

Dit wordt vaak geuit via complimenten door de klanten. Natuurlijk komt het een heel enkele keer voor dat de samenwerking tussen de opdrachtgever en de PA toch minder is dan gedacht. Wij vragen dan wel om goede redenen van de opdrachtgever, een (klein) dossier dus, aangelegd omtrent de betreffende PA en binnen onze voorwaarden. Logisch toch? 

Maar zoals gezegd, komt het gelukkig nauwelijks voor. 

Een aantal jaren geleden vroeg een opdrachtgever om een assistent, een wat andere functie dan meestal. Een van onze andere dames was er al aan het werk. De nieuwe assistent had een nogal lange inwerktijd nodig. Zij werd geduldig opgeleid. Echter, het ging ‘em niet worden, ook niet na een paar gesprekken met ons. Heel sneu, maar waar. We hadden de opdrachtgever op de hoogte gebracht, al was hij het snel vergeten. Ook omdat onze andere dame er wel voor zorgde dat alles op rolletjes liep. Na enkele evaluatiegesprekken hebben wij de dame helaas moeten laten gaan, waarna wij de opdrachtgever nader op de hoogte brachten. Het was inmiddels eind van de dag.

In eerste instantie schrok de opdrachtgever van ons snelle handelen. Diezelfde avond hebben wij in samenspraak met de opdrachtgever de vervangster geregeld, die de volgende dag al begon!

Eigenwijs? Ja zeker. Alles om onze hoge kwaliteit te waarborgen!

Franziska Szabó

Franziska Szabó

Directeur / Consultant van PA ONLINE, recruitment van ervaren meertalige PA's, en zelf voormalig international PA