Hoe werken wij?

Management Assistente bij PA Online

Het proces van werving

In PA Online treft u een partner, een samenwerking

Omdat we nogal eens de vraag krijgen hoe wij werken, schrijf ik het graag even op.

Op aanvraag van een opdrachtgeer gaan we letterlijk direct aan de slag. Wat betekent dat? Wij checken eerst onze database aan ervaren veelal meertalige PA’s en Office Managers. Indien er ons inziens niet de juiste persoon bij zit wat de vacaturetekst of kernwoorden opgegeven door de opdrachtgever betreft, dan gaan we ‘searchen’.

Gewoonlijk binnen zeer korte tijd hebben wij zeer ervaren passende kandidaten gevonden, die wij natuurlijk eerst spreken via een intakegesprek. Het intakegesprek met een kandidaat duurt zo’n anderhalf tot twee uur, waarbij wij dieper op de ervaring, rol en persoon ingaan. 

Hierna ontvangt u twee of drie cv’s in PA Online-format. Wij tonen u de cv’s in PA Online format zodat u, indien gewenst, de cv’s naast elkaar kunt leggen om deze te vergelijken.

U maakt vervolgens uw keuze met welke kandidaat of kandidaten u een persoonlijk gesprek wenst of via videocall. Na de gesprekken die u gevoerd hebt met de kandidaat of kandidaten, bespreken wij uw bevindingen en maakt u uw keuze. Na de start van uw nieuwe PA of Office Manager houden wij enige tijd vinger aan de pols om zeker te zijn dat u en uw nieuwe medewerk(st)er helemaal blij en tevreden zijn en blijven met de samenwerking.

Geen cv’s schuivers!

De juiste match

Deze partner neemt het volledige voortraject van werving uit uw handen. U hoeft geen stapels cv’s en profielen “door te ploegen”. Dat doen wij. Ten overvloede, wij doen dus niet aan cv’s schuiven!

En mochten wij uw nieuwe PA of Office Manager al in onze database hebben, dan hebben wij dat voorwerk al enige tijd geleden gedaan.

PA Online zorgt voor de juiste match van ervaren veelal meertalige PA of Office Manager, ontzorgt door het voorwerk van uw werving uit handen te nemen en houdt vinger aan de pols.

 

Voor ons nogal wiedes; daar betaalt u toch voor?

Franziska Szabó

Franziska Szabó

Directeur / Consultant van PA ONLINE, recruitment van ervaren meertalige PA's, en zelf voormalig international PA