Happy New Year!

Allereerst van harte een heel goed, gezond en succesvol 2017 gewenst namens Marieke en mij.

Nieuwjaarsduik

Zojuist sprak ik één van onze Management Assistants, in mijn visie een heldin! Zij heeft op Nieuwjaarsdag de Nieuwjaarsduik gedaan in Zandvoort! Wat een dare devil, zeg!
Het was zoooo koud!
Ze vertelde me dat het inderdaad heel koud was; het water was 6 graden en de wind maakte het nog kouder. Maar alles ging goed, gelukkig.

Ze vertelde me nog wel dat één persoon toch onderkoeld raakte en op een brancard werd gelegd, bedekt met goudkleurig folie om weer warm te worden, en… aan het hoofdeinde de wel bekende Unox-muts!

Ik kan het goed zien, op een afstand…

Zelf heb ik vanaf mijn terras naar de dare devils gekeken die het waagden om een Nieuwjaarsduik te nemen in de Noordzee. Ik vind het altijd geweldig om te zien. En de sfeer… Die is helemaal geweldig. Vooral als je er dichtbij staat. Echter, gezien het weer op 1 januari gaf ik er de voorkeur aan vanaf mijn terras te kijken. De temperatuur, de wind; ik had al koude vingers….

Nou, S., ik vind je maar een held!

Zoekt u zo’n onverschrokken Management Assistant? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op, want S. is weer op zoek naar een nieuwe fulltime baan!