De zeer ervaren PA: 40+ en 50+

PA Online is gespecialiseerd in de bemiddeling van zéér ervaren meertalige Personal Assistants en Top Secretaresses.

Dit betekent dat onze PA’s voornamelijk 40+ers en 50+ers zijn. Zij hebben een lange en gedegen werkervaring, veelal ook op Raad van Bestuurniveau. Bovendien hebben zij inmiddels een behoorlijke levenservaring. Ook dat is op een gegeven moment erg belangrijk.

De ervaren PA spreekt de taal van de CEO, CFO, COO, RvB

Wanneer de CEO, CFO, COO of een lid van de Raad van Bestuur kampt met de uitdagingen in zijn bedrijf, economische omstandigheden etc., dan is het toch bijzonder prettig als sparring partner een ervaren PA naast hem/haar te hebben staan die zelf ook inmiddels is ‘doorgewinterd’ is en die dezelfde taal spreekt als hij of zij.

Meldingen via WhatsApp veelal verdeeld over verschillende regels alsook het herinneren aan een afspraak via WhatsApp door een jeugdige Secretaresse met kreten als ‘OMG’ en ‘BTW’  (Oh my G en by the way) zullen op onbegrip stuiten. Niet bevorderlijk voor de samenwerking dus.

Een goede mix is belangrijk; ieder op de juiste plek!

Jongere medewerkers brengen andere inzichten in een bedrijf. Dat is ook heel gunstig. Daarom is de mix in verschillende leeftijden zo belangrijk. Maar… wel op een juiste en doordachte manier. Beide generaties dienen elkaar aan te vullen.

En voor de CEO, CFO, COO, het lid van de Raad van Bestuur van nu werkt het toch het prettigst met een PA van 40+ en 50+ !