Inbesteding. De wereld op z’n kop!

Inbesteding; de wereld op z’n kop!

Er is al een tijdje veel over te doen, o.a. door schoonmaakbedrijven. Uit bezuinigingsoogpunt wenst de overheid een aantal zaken niet aan- maar in te besteden. Wat is inbesteding, vraag je je af? ‘Zelf doen’ in het kort gezegd.

Heel veel bedrijven hebben lokale en/of nationale overheden als klant. Hebben wij ook gehad. Maar wat schetst onze verbazing?

E-mail: De overheid biedt ONS, W&S en detacheringsbureau, HUN diensten aan!

Vandaag ontvingen wij een e-mail van een onderdeel van een Ministerie. Daarin wordt aangegeven dat de diensten vergemakkelijkt worden (maar niet leuker?) en vervolgens: “Bent u op zoek naar de juiste persoon voor uw vacature? Hebt u tijdelijk vakbekwaam personeel nodig? Wij zorgen voor een effectieve en efficiënte werving en selectie van (tijdelijk) extern en intern personeel.
Voor meer informatie: …..”

Pardon? Eh, heren en dames van de overheid, u biedt ONS uw personeel aan? Neem ons niet kwalijk, maar dat is ONZE business! Wij bemiddelen zeer ervaren Secretaresses en Personal Assistants, Office Managers en PMO-ers.

Schoenmaker blijf bij je leest

Mogen wij de regel omdraaien? PA Online – Secretaressepool is heel bewust van ‘schoenmaker blijf bij je leest”. Dat is ook onze kracht.

Geachte heren en dames van de overheid, zullen wij daarom afspreken dat u, als overheid, u weer houdt bij uw overheidstaken, en wij en andere bedrijven ons bezig houden met ondernemen?
Fijn, dank u.