Bye bye no cure no pay

Wij assisteren u, organisaties, heel graag. Wij doen altijd onze uiterste best voor u en zullen dat altijd blijven doen, ook ’s avonds en in het weekend. Het is tenslotte ons eigen bedrijf!

Met onmiddellijke ingang schaffen wij de conditie no cure no pay af.

Aanvraag = opdracht

Heeft u een aanvraag voor een Personal Assistant (PA), Directiesecretaresse, Management Assistente, Office Manager en/of Project Management Officer (PMO)?

Zoals reeds gemeld, wij assisteren u graag!

Echter, vanaf nu is een aanvraag een opdracht. Op uw aanvraag ontvangt u direct onze bevestiging.

U weet, wanneer u ons inschakelt voor werving of inhuur van een Personal Assistant (PA), Directiesecretaresse, Management Assistente, Office Manager en/of Project Management Officer (PMO) gaan wij er volledig voor. Ook ’s avonds en in het weekend.

Waarom deze aangepaste voorwaarde?

Wij hebben sinds de start van PA Online, dus zo’n 15 jaar geleden, altijd het no cure no pay principe gehandhaafd met betrekking tot aanvragen. Dit is veelal gebruikelijk in de markt.

Sinds een paar jaar is de ‘vrijblijvendheid’ van no cure no pay te groot geworden. Veel bureaus worden tegelijkertijd aan het werk gezet om de juiste kandidaat te vinden (simpelweg concurrentie, geen moeite mee). Echter, het aantal ingetrokken aanvragen met als reden ‘intern opgelost’ is gigantisch. Dat is helaas niet meer werkbaar, noch is het reëel.

Stelt u zich eens voor dat u uw werk verricht tegen no cure no pay

Aan onze geleverde en te leveren kwaliteit alsook de andere voorwaarden verandert niets.

U weet het, net als onze PA’s assisteren wij u graag! Graag tot ziens!